user_mobilelogo

Pieter Heijnen, beter bekend als Dj Thera, verwelkomen we van harte op Hardsummer.nl. In 2000 begon het avontuur voor Thera, en 14 jaar later in 2014 kwam het album "Training Sessions"

Dit was een doorbraak richting iets veel groters! Op Juno Download ging het werkelijk als een raket, want release na release schoot naar de nummer één positie. Voor standaard hardstyle tracks moet je niet bij Dj Thera zijn, want Thera zorgde met zijn raw tracks voor een frisse wind in hardstyle-land. Na dit ging alles alleen maar beter. Het label Theracords werd opgericht in 2008 en gaat tot op de dag van vandaag snoeihard!

Met zijn label reist hij de hele wereld over. Zo kwam hij in Canada, Australia, Russia, Spain, Chili, USA, Czech, France en de Ukraine. Deze lijst aan landen bewijst maar eens dat Thera weet waar hij voor staat en waar hij voor wil gaan. Ook vond hij het tijd voor een nieuwe style, en die style kwam er ook. In januari kwam Thera met zijn album The New Era. Wederom een groot succes!  

Denk jij na dit alles: "deze koning wil ik wel eens op mijn feest hebben!", vul dan het boekingsformulier in door rechts op boeken te klikken. Alle informatie is natuurlijk vrijblijvend en je zit niet gelijk ergens aan vast.


Beluister hieronder de nieuwe track Dj Thera feat Yuna-X - Feel Alive


Mei (Dj Thera)

vr 26 mei - Intents Pre party
za 27 mei - Intents Festival
zo 28 mei - Intents Festival

Juni (Dj Thera)

za  3  juni - Full Moon Festival
zo 25 juni - Defqon.1 Festival

Juli (Dj Thera)

za 8 Juli - Dreamfields Festival
za 29 Juli - Ultrasonic Festival