user_mobilelogo

Vroeger Was Alles Beter

Locatie

Vroeger Was Alles Beter zal plaatsvinden in de Maaspoorthallen te ‘s-Hertogenbosch. Adres: Marathonloop 1, 5235 AA ’S-HERTOGENBOSCH.

 

Vroeger Was Alles Beter

Vroeger Was Alles Beter keert op 14 oktober 2017 keihard terug in de Maaspoort Sports & Events in 's-Hertogenbosch. Was jij er bij afgelopen editie? Wat ging het hard en wat was het genieten van de heerlijke deuntjes die rond galmden, zo wel bij de Hard News stage als bij de main stage. De Maaspoort heeft zich al meerdere malen bewezen als perfecte indoor locatie en daar is geen woord van gelogen. Vroeger Was Alles Beter is één van de evenementen met een heerlijk tijdschema, want het is namelijk van 14:00 uur tot 01:00 uur! Een prima indoor tijd voor velen. Het is wachten op de line-up die je hieronder terug kan vinden zodra deze bekend is. 

De line-up is nog niet bekend, hier wordt nog hard aan gewerkt, Maar zoals al eerder gezegd was jij er bij afgelopen editie, dan is er geen twijfel lijkt ons en verwijzen we je graag naar de ticketshop voor een ticket. Dit kan je doen door bovenaan in het menu naar de ticketshop's te gaan, op die pagina VWAB op te zoeken en op tickets te klikken. Zo kan jij op de veiligste wijze je ticket aanschaffen met je party buddies! 

Natuurlijk is er ook een promovideo beschikbaar en zijn er foto's! Kijk voor beide boven in het menu.

 

 

 

    

Line-up VWAB T.B.A