user_mobilelogo

Artist Promotie

Artiest Promotie door Hardsummer.nl

Iedereen heeft wel talenten de één soms meer dan de ander. Soms heb je als Dj ideeen maar weet je niet wat je er mee moet doen. Misschien heb jij allemaal plannen maar komt het er steeds niet van en wil je wel meer bereik krijgen of bekender worden. Daar is Hardsummer.nl nou precies het goede station voor om vanuit hier misschien meer bekendheid te krijgen. Beginnend talent of al ver gevorderd het maakt allemaal niet uit. Stiekem kijken we natuurlijk van te voren wel eerst of we iets kunnen betekenen voor je. Sommige zitten al bij een label dan doen we altijd navraag of we jouw wel mogen plaatsen van hun want we willen geen misverstanden.

Na dat alles goed bevonden is en we er over uit zijn wat we willen zul je toegevoegd worden aan de website. Voor het plaatsen is er wel mail contact nodig voor de nodige informatie die wij moeten hebben om iemand goed te kunnen weergeven naar de organisatie's, die misschien een kijkje komen nemen op jou pagina. We proberen je pagina zo up to date mogelijk te houden zodat iedereen altijd voorzien is van de juiste informatie.

Lijkt dit je iets dan kan je altijd een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vraag of we misschien iets voor je kunnen betekenen. Tot die tijd wens ik je veel succes en doe waar jij goed in ben, en wie weet zien we je eens in de mail verschijnen.

Never forget Hardsummer is Always Push It Harder