user_mobilelogo

Ventureland

Locatie Ventureland

Datum
zaterdag 9 september 2017

Locatie:
Henschotermeer, Woudenberg

Tijden:
12:00-23:00 uur

Leeftijd:
18+

Ventureland 9 September 2017

Ventureland keert ook dit jaar weer terug naar het Henschotermeer in Woudenberg. Met uitéénlopende stylen kan jij je prima vermaken op dit event. Helaas zijn wij mooie beelden van vorig jaar finaal kwijtgeraakt en hebben we niks van dit mooie event terug kunnen laten zien aan jullie. Hopelijk krijgen we dit jaar een nieuwe kans en raken we niks kwijt en kunnen we jullie een prima promo video laten zien van het event. Bekijk hieronder de official video van XSENSE

Het zandachtige Ventureland is de place to be, want wat wil je nog meer met de zomerzon hoog aan de hemel en je voetjes in het water en met je ijskoude drankje chillen met al je party buddie's. Klinkt allemaal mooi he!? Maar vergeet dan niet je ticket te kopen voor het Festival zodat wat je nu droomt, ook werkelijkheid kan worden. Je kan naar de ticketshop door boven in de menu balk te kiezen voor Ticketshop's hier vind je een verzameling van events en daar staat ook het Ventureland tussen waar jij op een veilige juiste manier je tickets kan bestellen. 

Zien we je op Ventureland dit jaar? Laat het ook even weten in het facebook event klik daarvoor links van deze pagina op Facebook. 

Op de line-up moet nog even gewacht worden die kan je later onderaan deze pagina vinden.