user_mobilelogo

Dedicated Outdoor

Adres gegevens

▲ DEDICATED
▲ Zaterdag 8 juli 
▲ 12:00 tot 23:00 
▲ Cattenbroekerplas - Woerden
▲ Hardstyle | Freestyle | Rawstyle 

Dedicated Media

Dedicated Outdoor - Join The Tribe

DEDICATED gaat maar om éém ding, namelijk de volledige overgave aan Hardstyle. Op 8 juli komen alle dedicated fans van de hardere stijlen bij elkaar op het strand van de Cattenbroekerplas in Woerden. Om als één te stampen op de sets van de beste Hardstyle, Freestyle en RAW DJ's. 

'Er is niets leuker dan een evenement organiseren voor een doelgroep die zich volledig kan overgeven aan muziek. Het is mooi om te ervaren hoe loyaal en toegewijd deze hechte doelgroep is' aldus de organisatie. Na meer dan 15 succesvolle indoor en outdoor edities heeft DEDICATED zich gepositioneerd als gevestigde naam in het Hardstyle landschap.

Dit jaar zal het festival in het teken staan van het thema 'Join the tribe'. De samenhorigheid van de doelgroep is iets wat al jaren opvalt. Deze kracht achter het festival wordt doorgetrokken in alle lagen van het evenement. Op het terrein worden bezoekers namelijk niet alleen ondergedompeld door de dikste beats, maar aanschouwen ze ook de decoratie in al zijn glorie, waardoor zij zich absoluut onderdeel voelen van de DEDICATED-tribe...¦

Samen laten de bezoekers het festivalterrein trillen op zijn grondvesten. Dat is 100% pure toewijding, dat is DEDICATED.

.

Bekijk hieronder de line-up 

     

Dedicated Main- B-Front
- Warface vs Killshot
- Crypsis vs Act Of Rage
- Sub Sonik (Live)
- Regain vs D-Sturb vs Insidiouz
(Point of no return closing set)

- Deetox (Live Bring the riot)
- Requiem
- Rebelion (Live)
- Phuture Noize
- Bass Chaserz 
- Prefix & Density
Mc: Renegade

Freestyle, Early & Hardcore- Paul Elstak
- Dr.Rude
- The Viper
- Luna
- Panic
- Josh & Wesz
- Ransom
- Outsiders
Mc Democian