user_mobilelogo

Ground Zero

Ground Zero Media

 

Ground Festival - Underworld

Het hardste enigste nacht festival van Nederland keert op 26 Augustus weer terug op het Bussloo strand. Nadat wij een tijd geen promotie hebben gedaan voor dit event, zijn we weer helemaal terug. Maak je borst maar nat want het wordt een kneiter harde editie. Dit jaar is er ook een heuse Theracords stage te vinden op het nachtfestival. Ben jij een echte Die Hard ? Dan kan jij rechtstreeks vanaf Mysteryland door naar Ground Zero om daar de hele nacht vol gas los te gaan. Kijk links eens wie dit jaar de kneiter harde hosting partners zijn, het kan niet anders dan dat er niks meer van het Bussloo strand overblijft. Kijk hieronder welke stages er zijn en wie je gaat tegenkomen dit jaar.

Wil jij helemaal in style naar Ground Zero kijk dan eens in de shop of er iets bij zit wat jij wilt hebben om er deze nacht helemaal bij te horen: Webshop Ground Zero

Ben jij op zoek naar tickets ga dan naar de ticketshop via het menu boven aan de pagina en sleep je tickets binnen voor dit enige nachtfestival van Nederland. 

Terrordrang stage

Noisekick

Theracords stage

Dj Thera
Aearos & Blackburn

Heresy

Igneon System

Freaks

Freestyle Maniacs

Ruhr ‘G’ Beat

The Demon Dwarf
Andrenokrome
A-Kriv

Mainstage

Radium
Meccano Twins

Hellbound

Frantic Freak

Multi Groove

Dano