user_mobilelogo

Tickets Maart / Juli

 
Emporium 26 Mei 2018
 
Freshtival 19 & 20 Mei 2018
 
HOH 19 Mei 2018
 
Sunrise New date coming soon
 
Defqon.1 New date coming soon
 
Free Festival 1 Juli
 
Boulevard Outdoor 1 Juli

 
Hardclassics on the beach 7 Juli
 
Dedicated Outdoor 8 Juli

Dreamfields Festival 8 & 9 Juli 

Dominator IS SOLD OUT!


Augustus / December

 
Airforce Festival 5 Augustus
 
The Qontinent 11/12/13 Augustus
 
Decibel 18/19/20 Augustus
Verkrijgbaar vanaf 13 Mei
 
Ground Zero Festival 26 Augstus

Mysteryland 26 & 27 Augustus

Ventureland 9 September 

VWAB 14 Oktober

Shockerz 16 December
Verkoop nog niet begonnen.

Ticketshop info

- De ticket aanbiedingen vliegen je om de oren in het seizoen. Wij zorgen er voor dat je snel bij de ticketshop naar keuze ben en niet hoeft te zoeken.

- Wij hebben alle ticketshop linkjes links & rechts op een rijtje gezet voor jullie. Weet jij al naar welk event je wil dan hoef je alleen maar op tickets te klikken en je beland in hun ticketshop. Dit zijn overigens niet alle events die wij promoten wel zitten er een aantal bij waarvan je voor dat je een ticket koopt eerst op onze website kan kijken wat het voor event is en wat voor line-up er staat. 

- Wachtrij
Veel events als er tickets net in de verkoop komen werken met een wachtrij. Zodra je in deze wachtrij staat moet je NIET meer refreshen want dan sluit je weer achteraan in de rij dus gewoon rustig afwachten tot dat je aan de beurt ben. Ook het personaliseren van tickets gebeurd steeds meer waardoor tickets overdragen steeds moeilijker word. Je vind die info over het personaliseren ook in het menu van de ticketshop's. 

 

Kijk dus links en rechts voor tickets. We hebben het verdeeld om dat je anders een erg lange rij met tickets tegenkwam. We hopen dat jouw feestje er tussen staat en hopen je op één van de events tegen te komen.